Vila Primaverii - Mobilier la comanda - Proiect & Design La Maison
Vila (Primaverii)

Cum am transformat un apartament mic intr-un camin de vis?

Nevoia de culoare a fost punctul de la care am pornit in amenajarea acestei case, aflate intr-un cochet cartier bucurestean. Proprietarii sunt la a doua colaborare cu noi si din acest motiv totul a decurs firesc si frumos.

Constructia se afla intr-o stare buna, deci nu a fost nevoie sa intervenim cu lucrari de renovare dificile. In schimb, a trebuit sa apelam la ingeniozitate pentru a spori in primul rand eficienta anumitor incaperi. Am realizat acest lucru cu ajutorul unui mobilier la comanda, adaptat necesitatilor locului, realizat in fabrica noastra. Bucataria a fost principala beneficiara, deoarece am dublat spatiul de depozitare existent. Bucataria realizata la comanda este un avantaj in orice amenajare, deoarece poti aseza exact asa cum iti doresti corpurile de mobilier.

Citeste mai mult

La fel de utile au fost si interventiile aparent cu rol decorativ. De exemplu, una dintre baile de serviciu era foarte mica; practic, nu am putut aduce aici niciun corp de mobilier realizat standard. A trebuit sa concepem noi unul special, mobilier la comanda, asamblat la fata locului. Insa nu a fost suficient pentru a da acestei incaperi un look atractiv. Din acest motiv am vopsit mobilierul intr-un verde ponderat si am animat decorul cu ajutorul unui tapet de la Cole and Son.

Dupa ce dorintele de ordin tehnic au fost bifate si rezolvate, au fost aduse accentele de stil si culoare. Mobilierul face parte din colectiile unor branduri frantuzesti de renume, iar tapetul ce particularizeaza fiecare spatiu este de la Designers Guild si de la Sanderson.

In cazul holului de la intrare, am salvat spatiul datorita unei piese multifunctionale. Am desenat si apoi am construit un corp de mobilier compact, care intruneste mai multe functiuni: cuier, bancheta, masca de calorifer.

Seen it, Loved it, Share it

Pentru mai multe informatii despre proiectul Vila (Primaverii) - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
Cum am transformat un apartament mic intr-un camin de vis