Vila Cotroceni - Mobilier la comanda - Proiect & Design La Maison
Vila Cotroceni

Mobilierul din acest proiect este aproape in totalitate gandit de echipa noastra si realizat la noi in fabrica.

Astfel, am reusit sa eficientizam intregul spatiu, fara sa aglomeram incaperea. Biblioteca impunatoare este mobilier la comanda, realizat de echipa La Maison. Acest lucru ne-a permis sa adaptam modelul la necesitatile spatiului. Cadrul cochet este completat de masa de cafea, de canapeaua Marie’s Corner si de fotoliul Biarritz, de la Mis en Demeure.

Citeste mai mult

Ambientul elegant din living a fost amenajat cu piese de la brandul francez Mis en Demeure. Masa este model Velleron, iar scaunele sunt din colectia Sienne.

In dormitor am folosit modelul de tapet Portfolio, de la Sanderson. Capatul de pat a fost realizat pe comanda dupa designul realizat de echipa La Maison. Tot in dormitor au fost folosite noptierele de la Mis en Demeure. Pernele decorative, frumos asezate pe pat, sunt de la brandul Designers Guild.

Pentru bucatarie am ales hota de la Novy, care este un model extrem de eficient.

In baie am lasat la vedere produsele cosmetice cochete, dar si lumanarile parfumate si prosoapele elegante.

Fericirea de a avea caminul mult visat se citeste pe chipul clientilor nostri, ceea ce demonstreaza ca increderea reciproca are rezultate de exceptie.

Seen it, Loved it, Share it

Pentru mai multe informatii despre proiectul Vila Cotroceni - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
Caminul mult visat