Casa rezidentiala - Dressing la comanda - Proiect & Design La Maison
Casa rezidentiala (Sisesti)

Iata un proiect de care suntem mandri, caci am avut oportunitatea sa ne implicam in toate stadiile lucrarilor.

Zonele de zi au o energie pozitiva, ce reiese in principal din cromatica adoptata. Nuantele molcome capata un plus de candoare datorita texturilor patinate ori moi. Canapelele Mis en Demeure si masuta de cafea sunt culoarea de care aceasta camera avea nevoie.

Aspectul placut al amenajarii am reusit sa il realizam si cu ajutorul mobilierului la comanda, realizat in fabrica noastra din Romania. Confortul este astfel asigurat, asteptarile vizuale sunt indeplinite, rezultatul fiind exact ceea ce si-au dorit proprietarii.

Citeste mai mult

Avand aceste idei de baza, am facut cateva asocieri inspirate intre destinatia unor incaperi si anumite zone geografice. Astfel, biroului i-am atribuit elemente decorative, forme si culori intalnite in interioarele in stil britanic. Acest aspect l-am realizat cu mobila de la Grange si tesaturi de la Houles. Iar baia matrimoniala atrage atentia prin detaliile ce te duc cu gandul la camerele chinezesti. Robinetele sunt de la Volevatch, iar cosmeticele de la Compagnie de Provence.

La Maison realizeaza in fabrica proprie si mobilier la comanda, printre care si dressing la comanda. Acest tip de mobilier, dressing la comanda, a detronat in ultimii ani sifonierele si dulapurile clasice, devenind un spatiu preferat al doamnelor, domnisoarelor, dar si a gentlemanilor. Fiind definit prin eleganta si functionalitate, dressing-ul cuprinde spatii bine delimitate, special concepute pentru fiecare piesa vestimentara, accesoriu sau obiect de ingrijire si infrumusetare.

Seen it, Loved it, Share it

Pentru mai multe informatii despre proiectul Casa rezidentiala (Sisesti) - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
O casa in care te simti ca intr-o vacanta de 5 stele!