Apartament Dorobanti - Mobila la comanda - Proiect & Design La Maison
Apartament rezidential (Dorobanti)

Proprietara acestui apartament ne-a vizitat showroom-ul inainte sa se mute in noua sa locuinta pentru a cumpara cateva cadouri.

Cu aceasta ocazie s-a familiarizat cu stilul amenajarilor noastre si cu seria de brand-uri cunoscute cu care noi colaboram. Stilul ei de viata si nivelul estetic si functional dorit, a facut-o sa ne aleaga sa-i decoram casa. Iar faptul ca noi putem realiza mobila la comanda, exact asa cum si-a dorit-o dansa a fost un alt punct forte.

Citeste mai mult

Am dorit sa realizam un camin cu o atmosfera relaxanta, inviorata de accente suave de culoare. Mobila la comanda este din lemn masiv, lucrat manual, tocmai pentru a aduce un plus de caldura si de eleganta intregului interior. Nobletea liniilor fiecarei piese confera ansamblului o aura artistica, dar si calduroasa. Piesele de mobilier si obiectele de iluminat Mis en Demeure dau un plus de eleganta dormitorului.

Ansamblul creat este unul versatil si ofertant, in sensul ca poate capata un aer proaspat foarte usor. Prin simpla pigmentare cu accesorii de sezon sau cu tesaturi in culori potrivite anotimpului aspectul se poate schimba foarte usor. Am ales piese de referinta ale unor brand-uri celebre, precum Mis en Demeure, Objet Insolite. In acest mod, atunci cand se va muta intr-o alta locuinta, sa-i fie usor sa creeze un nou ambient, la fel de elegant.

Seen it, Loved it, Share it

Pentru mai multe informatii despre proiectul Apartament rezidential (Dorobanti) - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
O casa dupa sufletul proprietarei