bucatarie la comanda mobila la comanda - proiect La Maison
Casa rezidentiala (Nordului)

Provocarea acestui proiect a fost realizarea unui ambient seren, calm si primitor, care sa abunde de detalii vibrante.

In zona de dinning lustra, masa si scaunele sunt de la Mis en Demeure, iar corpul de vitrina este realizat la comanda. In dinning exista deja o nisa, iar mobila la comanda a fost solutia salvatoare. Astfel a fost mascata, si in acelasi timp, folosita inteligent aceasta nisa.

Citeste mai mult

Proprietarii si-au dorit o bucatarie deschisa spre dining si living, insa nu foarte mare, tocmai pentru a pastra pentru living o suprafata cat mai generoasa. De aici ideea unei insule, care poate fi corp de depozitare pentru piese decorative, dar si blat de lucru. In living canapeaua mov de la Marie’s Corner contrasteaza sic cu tapetul cu design floral.

Bucataria la comanda a fost integral realizata pe dimensiunile spatiului de echipa La Maison. Masina de gatit, La Cornue, si jocul diafan al gresiei te transporta intr-un scenariu retro, fin.
Daca nu credeai ca un dormitor pe griuri poate arata atat de bine, iata dovada: un dormitor in nuante sobre. Secretul este contrastul placut cu mobilierul alb, antichizat de la Mis en Demeure, dar si ferestrele mari ale camerei.

Baia matrimoniala este un vis devenit realitate si nu vorbim doar despre suprafata ei, care este foarte generoasa. Ci si despre faptul ca are un fototapet și o consola atat de frumoasa, din lemn antichizat. Dusul are alocata o zona separata, in fata unei ferestre mari!

O alta baie a casei puncteaza la capitolul ingeniozitate, prin eleganta si frumos. De la comoda ce este suport pentru lavoar si pana la aplica ce se desprinde scenografic ca o ramura din pattern-ul vegetal al peretului. Scara metalica, un element ce puncteaza romantismul baii, este Mis en Demeure si este suport pentru prosoape!

Baia de la mansarda a fost finisata cu tapet, aplicat inclusiv pe usa de la intrare si este de la Cole and Son. Atunci cand e inchisa usa lasa senzatia unui panou unitar, grafic. Caloriferul verde si mixul de pattern-uri al gresiei dau acestei bai mici un aer ludic, fara a face nota discordanta cu ambianta casei.

Biblioteca din camera de lucru a fost realizata la comanda, iar canapelele si scaunele sunt Marie’s Corner.

Nota joviala din camera copilului este data de tapetul Dragon Fly de la Harlequin. Mobilierul este de la Wood Work, iar taburetul de la Marie’s Corner.

La Maison se asigura ca mobila la comanda se va integra perfect din punct de vedere aspect si ergonomic!

Seen it, Loved it, Share it

Pentru mai multe informatii despre proiectul Casa rezidentiala (Nordului) - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
Sarm franzusesc ridicat la rang de arta