Mobilier la comanda - proiect design La Maison - Casa Cotroceni
Vila cu parfum istoric (Cotroceni)

O poveste care incepe cu ganduri si sentimente frumoase nu poate avea decat un final fericit. Aceste cuvinte sunt o certitudine in acest caz, deoarece proiectul de amenajare al vilei a avut un rezultat exact pe gustul proprietarilor.

Livingul incanta prin cromatica ponderata si prin mobilierul imbietor. Lustra este de la Mis en Demeure, masa de cafea este de la Baker, iar draperiile de la brandul Pierre Frey.

Citeste mai mult

Zona de conversatie din living a fost conceputa stylish. Pentru conturarea ei, designerii au ales: canapele de la Marie’s Corner si comoda TV Grange.

Proprietarii sunt pasionati de lectura, pentru colectia lor de carti designerii intodus o biblioteca realizat la comanda.

O primavara suava si eterna pare sa domneasca in dining. De la Mis en Demeure au fost achizitionate: scaunele, masa si lustra.

Nuantele patinate in combinatie cu cele pline de mister invaluie camera intr-un aer romantic. Tapetul din fundal provine de la brandul De Gournay si face parte dintr-o colectie cu influente artistice. Tot aici se regasesc masuta Grange si capatul de pat, de la Mis en Demeure.

Baia matrimoniala are un look princiar. Pentru a compune cadrul mobilierul este realizat la comanda, dupa schitele lor.

O zona de make-up este conturata in dormitor. Gasim aici: aplica Object Insolite, lampadarul si consola, ambele de la Mis en Demeure.

Dormitorul mezinei are un aer romantic actual, datorita construirii unei canapele in dreptul ferestrei. In cadru regasim: draperia de la brandul Harlequin, lampa de birou. Acestea, dar si mobilierul sunt realizate la comanda.

Fetita cea mare, aflata la varsta adolescentei a fost explicita in optiunile pentru camera sa. Ea a ales impreuna cu designerii: draperia de la Designers Guild, scaunul. Mobilierul este realizat la comanda de La Maison.

Gama cromatica, pattern-urile si stilul mobilierului au fost alegerile fetitei cele mari. Pe lista de cumparaturi de la La Maison au trecut: capatul de pat, baldachinul si noptiera.

Mobilierul din bucatarie a fost realizat la comanda, dupa schitele designerilor La Maison si a fost astfel gandit incat sa sporeasca functionalitatea incaperilor, fara sa obtureze lumina naturala sau spatiul de miscare.

Pentru a sublinia nota vintage, dar si pentru a aduce vibratii cromatice prin contrastul de bordo si crem designerii au ales aici aragazul de la La Cornue.

Seen it, Loved it, Share it

Pentru mai multe informatii despre proiectul Vila cu parfum istoric (Cotroceni) - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
Din dragoste pentru arhitectura retro