mobilier la comanda - proiect La Maison
Casa rezidentiala (Cernica)

Un proiect in care proprietarii fac echipa buna cu designerii are toate premisele de a fi unul pe deplin reusit. Este si cazul acestei vile de langa Bucuresti, in care gazdele noastre au investit nu doar suflet, ci si aspiratii si idei ingenioase.

Proprietarii s-au ocupat de construirea vilei si cand au ajuns la stadiul de „rosu“, s-au orientat direct catre magazinul La Maison. Cunosteau foarte bine brandurile aduse de noi si acesta a fost si primul impuls care ia adus la noi.

Dar ceea ce i-a determinat sa lucreze cu noi a fost faptul ca producem mobilier la comanda.

Cu ajutorul pieselor de mobilier la comanda poti profita de tot spatiul disponibil; astfel fiecare obiect isi poate avea locul lui bine definit.

Citeste mai mult

Eleganta clasica a zonei de zi este oferita atat de cromatica echilibrata, canapele mov si masuta Jacob, cat si de eleganta mobilierului.

Deoarece bucataria este deschisa spre zona de zi, am realizat o legatura vizuala intre spatii cu ajutorul unei peninsule blat. Mobilierul de bucatarie a fost realizat la comanda, din lemn masiv.

Pentru camera baiatului a fost achizitionat tapet Zoffany.

Dressingul a fost realizat la comanda, dupa configuratia incaperii si este produs din lemn masiv. Cromatica luminoasa potenteaza spatialitatea acestei zone. Dressing-ul a detronat in ultimii ani sifonierele si dulapurile clasice, devenind un spatiu preferat al doamnelor, dar si a domnilor.

Echipa noastra ia consiliat in legatura cu ce piese trebuie sa achizitioneze pentru a crea un ambient armonios si confortabil. De asemenea, au existat si cateva piese must-have; cel mai elocvent exemplu in acest sens fiind setul de canapele mov, aflate in living.


Seen it, Loved it, Share it

Pentru mai multe informatii despre proiectul Casa rezidentiala (Cernica) - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
Tuse sobre contureaza un camin elegant