mobilier la comanda proiect & design La Maison casa rezidentiala Brasov
Casa rezidentiala

Mobilierul realizat la comanda, accesoriile, drapajele si corpurile de iluminat din living au fost atent alese pentru a emana un aer seren. In living se regaseste fotoliul Oklahoma de la Marie’s Corner, acoperit cu tapiterie de la Pierre Frey.

Mobilierul tv din living este de fapt o consola transformata, cu sina de culisare in interior. Cand sunt oaspeti, televizorul sta cuminte ascuns in consola, iar cand vine seara acesta apare si toata familia se relaxeaza.

Citeste mai mult

Zona cocheta a fost compusa cu masuta Ermitage si canapeaua Louisiana. Extrem de confortabila datorita pernelor sale moi este canapeau St. Louis de la brandul Pierre Frey.

Pentru holul de la intrare am optat pentru vopsea lavabila deschisa la culoare din doua motive: proprietarii isi doreau un camin luminos, iar ivoirul a fost varianta agreata si de ei.

Ca idei inedite din aceasta amenajarea sunt mobilierul de la intrare care este de fapt un cuier care arata ca un mobilier elegant. Hainele sunt agatate in spatele mobilei, iar cheile sunt depozitate in spatele oglinzii care ascunde si ea trei etajere… astfel, aspectul este unul elegant, ce nu lasa la vedere hainele sau micile obiecte lasate la intamplare. Corpul a fost realizat la comanda.

Camera de studiu si de lucru adaposteste o impresionanta biblioteca, realizata la comanda de echipa La Maison.

Mobilierul de bucatarie a fost realizat la comanda, dupa schitele designerilor nostri.

Bineinteles ca pianul de gatit La Cornue a devenit piesa de rezistenta si pata de culoare din bucatarie. Zona de luat masa se remarca prin cromatica fresh iar scaunele sunt model Green, de la Marie’s Corner.

Dormitorul matrimonial emana serenitate si rafinament. Capatul de pat de la Mis En Demeure si noptierele intregesc acest tablou frumos.

Pentru baia baietilor s-au ales finisaje dinamice (mozaic multicolor) si un mobilier minimalist dar extrem de judicios dispus in incapere.

Baia principala beneficiaza de un proiect special, in care au fost incluse piese de mobilier la comanda, realizate de echipa noastra.

Reusita deplina a acestui proiect este una dintre dovezile incontestabile ca o lucrare oricat de dificila ar fi are sorti de izbanda daca in ecuatie sunt incluse profesionalismul unei echipe de designeri si o buna comunicare intre beneficiari si echipa de lucru.

Seen it, Loved it, Share it

Pentru mai multe informatii despre proiectul Casa rezidentiala - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
Design frantuzesc contemporan intr-o cladire istorica