Casa rezidentiala (Balotesti)

Casa are o suprafata mare iar spatiile sunt foarte ample, cu toate acestea decorul este unul cosy, cald, ce te invaluie subtil. Zona de la parter este formata din: living, dining, bucatarie, 2 dormitoare pentru oaspeti, 3 bai si un birou. La etaj, de fapt la mansarda, se afla dormitorul matrimonial, doua camere pentru copii si doua bai.

In zona de zi continuitatea este data de tonuri si  de pattern-uri. De exemplu florile mari ale tapetului din zona de la intrare au migrat si pe pernutele canapelei si pe draperiile diningului. Toate piesele de mobilier din zona de zi si corpurile de iluminat au fost alese cu atentie, in nuante naturale si contrastele moi, pentru a imblanzi spatiile mari.
Dulapul cu vinuri este intr-o culoare naturala ce se imbina perfect cu decorul.

Citeste mai mult

Spatiul bucatariei este foarte generos si a fost amenajata cu mobilier la comanda. Avantajul piesele de mobilier la comanda este ca ele corespund atat cerintelor clientilor, cat si spatiului disponibil. Eleganta bucatariei se datoreaza si combinatie de culori sobre. Verdele cuptorului, alaturi de blatul marmorat, ies si mai bine in evidenta datorita cremului frumos al mobilierului.

Barnele patinate ale mansardei, tapetul delicat si candelabrul retro fac din dormitorul matrimonial, foarte amplu, un cadru cat se poate de intim, un budoar scenografic si feminin. Peretele tapetat separa un mic salon, aflat la intrarea in dormitor, de zona patului. Din dormitor se intra in  dressing. Dressingul este un spatiu in sine, cochet pana in cele mai mici detalii. Exista cineva care sa nu-si doreasca un astfel de dressing? A fost realizat la comanda de echipa La Maison!

Baia este o opera de arta, si o spunem fara exagerare. Secretul scenografiei au fost tocmai piesele mai neconventionale pentru acest decor: un sfesnic antique, obloane la fereastra, o oglinda bogat decorata, un candelabru si… cada imbracata in metal. Pentru noi, este un cadru de film parizian, in splendoarea diminetii.

Seen it, Loved it, Share it

Pentru mai multe informatii despre proiectul Casa rezidentiala (Balotesti) - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
Cand totul e perfect balansat!