proiect design interior casa ansamblu residential baneasa
Casa ansamblu residential(Baneasa)

Acest camin este definit de o scenografie imbietoare, in care nuantele tari sunt bine dozate si echilibrate prin alaturari insolite cu texturi patinate.

Zona de conversatie este dominata vizual de biblioteca frumoasa, flancata de canapele.

Garajul a fost eliminat si a fost inclus in componenta open-space-ului de la parter. Pentru ca proprietarii isi doreau foarte mult un dressing generos, cum exista in magazinele de moda, au construit un loc special destinat. Astfel a aparut mansarda, unde se afla dressingul, dormitorul matrimonial si baia aferenta, precum si un ge­neros spatiu tehnic.

Citeste mai mult

Mobila la comanda din nou a fost una dintre alegerile perfecte ale proprietarilor, deoarece am folosit la maxim fiecare coltitor.

In acest proiect au intervenit nu doar cu piese elegante ce poarta semnaturi ale unor bran­duri frantuzesti de renume, precum Mis en Demeure, Signa­ture, ci si cu piese personalizate si achizitionate companii care au facut istorie in designul interior, precum: Marie’s Corner. Ralph Lauren si Designers Guild dar si mobila la comanda, realizata in fabrica noastra.

Pentru a personaliza decorul, tablia patului a fost tapitata cu o tesatura fina, de la Designers Guild. Noptierele sunt de la Signature si completeaza superb acest décor.

Trimiterile catre lumea marina sunt atat de ordin cromatic, cat si grafic, fapt ce confera un aspect unitar incaperii. Tapetul in dungi este de la brandul Ralph Lauren.

Biblioteca incastrata aduce un plus de mister, datorita designului sobru si al patinei. Piesele de decor eclectice aduc un plus de farmec.

Scenografia teatrala este realizata cu piese epatante, precum scaunul model Bridge Medallion, de la Signature, sau tapetul Ralph Lauren.

Baietelul familiei este pasionat de aventura si de cunoastere, de aceea parintii lui i-au amenajat o camera care, prin tematica sa. sa il inspire si sa ii creeze ambientul ideal pentru lecturi interesante si jocuri atractive. Atmosfera joviala este creionata in nuantele preferate ale baiatului. Draperiile sunt din colectia All About Me, brand Harlequin, iar tapetul cu harti este model Abracazoo Treasure Map, brand Sanderson.

Seen it, Loved it, Share it