mobilier la comanda proiect & design La Maison apartament Nordului Bucuresti
Apartament Rezidential Nordului I

Iata unul dintre cele mai armonioase proiecte cu mobila la comanda realizate de La Maison.

In dormitor am creat un colt feminin cu ajutorul unei mese de toaleta. Atmosfera calda si ludica a fost creionata pornind de la tematica si nuantele tapetului din fundal. Acesta este model Fairy Castle, de la brandul Sanderson. Pentru a sublinia aerul princiar al acestei camere, am ales lampa de la Mis en Demeure, care este decorata cu piese ce imita perlele.

Citeste mai mult

Intre dormitorul matrimonial si baia care il deserveste a fost amenajat un dressing cochet, unde mobila la comanda a fost punctul forte. Tapetul cu model floral si cu nuante pudrate este model Palampore, de la brandul Sanderson. Lampa suspendata din dormitorul matrimonial este model Pérouse, de la Mis en Demeure. Mobilierul din baia fetitei respecta gama cromatica din aceasta zona a locuintei si este mobila la comanda.

In baie, peretele din fundal a fost placat cu o dala mare din onix. Prezenta acestui finisaj a necesitat multa atentie si pricepere la montaj, deoarece in spatele placii au fost fixate surse de iluminat. Mobilierul este din lemn si a fost realizat, pe comanda, in fabrica La Maison, pentru a se integra perfect. Mobila la comanda si o serie de accesorii cu look pretios infrumuseteaza baia matrimoniala si ii confera o nota glamour. Zona de dus a fost amenajata intr-o nisa. Astfel au fost eficientizate toate zonele din aceasta incapere.

Pe holurile lungi am creat spatii de depozitare si o incapere tehnica, unde am plasat masina de spalat rufe. Toate sunt mascate de usi elegante din lemn. Astfel, baia a fost eliberata de aparatura electrocasnica, inestetica, fiind acum un spatiu perfect de relaxare.

Proprietarii si-au dorit accente de culori energizante in zona de zi si unele pudrate in camerele de odihna. Jocul  cromatic inspirat este un atu al decorului.

Seen it, Loved it, Share it

Pentru mai multe informatii despre proiectul Apartament Rezidential Nordului I - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
Eleganta desavarsita intr-un camin de vis