Sanderson

Lenjerie de pat Sanderson – Tulipomania click pentru detalii

Lenjerie de pat Sanderson – Tulipomania

Seen it, Loved it, Share it

A spectacular watercolour painting celebrating the beauty and diversity of tulips in full bloom features on Tulipomania’s 100% cotton sateen duvet cover

Lenjerie de pat Sanderson – Palm House click pentru detalii

Lenjerie de pat Sanderson – Palm House

Seen it, Loved it, Share it

This design’s curving foliage makes an oasis of even the most modest interior, with an elegant arrangement of palm leaves and silhouetted shadows in an exuberant deep Eucalyptus colourway.

Lenjerie de pat Sanderson – Jackfruit click pentru detalii

Lenjerie de pat Sanderson – Jackfruit

Seen it, Loved it, Share it

Stylised jackfruits are surrounded with intricate botanical detail in this stunning 200 thread count Sanderson design. Create a colourful statement with the 100% cotton sateen Jackfruit duvet cover in a choice of four sizes, piped in teal and with an all-over small-scale geometric reverse. A friendly faced lemur with a long banding tail perches on a feather filled cushion adding layers to the bed. Keep out the light with Jackfruit’s dark blue geometric curtains available in two lengths and add a teal coloured quilted throw for use on cooler evenings.

Lenjerie de pat Sanderson – Sundial click pentru detalii

Lenjerie de pat Sanderson – Sundial

Seen it, Loved it, Share it

Lenjeria de pat Sundial de la Sanderson, are un design fermecător, decorat cu floarea-soarelui îndrăzneață pentru o atmosferă rustică, relaxantă. Este imprimată pe bumbac pur, cu frunze tonale pe verso și finisaje în contrast.

Lenjerie de pat Sanderson – Sailor click pentru detalii

Lenjerie de pat Sanderson – Sailor

Seen it, Loved it, Share it

Inspired by homeward bound sailing boats at Cornwall’s picturesque Port Isaac, Sailor’s 100% cotton duvet cover comes in four sizes: single, double, king and super king and features a vertical striped reverse.

Lenjerie de pat Sanderson – Protea Flower click pentru detalii

Lenjerie de pat Sanderson – Protea Flower

Seen it, Loved it, Share it

Preluat de la tapetul Sanderson cu același nume, lenjeria de pat Protea Flower are un design delicat, simbolizând cu înfloririle sale diversitatea, curajul și puterea.

Lenjerie de pat Sanderson – Hollyhocks click pentru detalii

Lenjerie de pat Sanderson – Hollyhocks

Seen it, Loved it, Share it

Colectia de asternuturi Sanderson combina designul clasic englezesc cu palete de culori elegante, pentru a crea o gama frumoasa de asternuturi de pat, care se adapteaza atat interioarelor moderne cat si celor traditionale.

Bazat pe un document de arhiva din 1937, acest imprimeu floral fermecator are un stil de epoca. Surprinzand nostalgia unei gradini rustice englezesti, lenjeria de pat Hollyhocks ofera o mare varietate de flori pline de culoare. Imprimata pe un bumbac Percale cu 300 de fire, lenjeria are un revers cu o dunga bleu pentru un contrast simplu. O patura tricotata si pernele decorative cu un imprimeu floral adauga un joc subtil de textura si model.