1. shepel-thumb
  2. de Gournay - Artizanii nostri sunt artisti
  3. Collinet - Simbolul excelentei franceze - Experienta & Profesionalism
  4. Baker - vorbeste pe limba stilului
  5. La Cornue - Perfectiune gastronomica
  6. Designers Guild - tapete eclectice, simplu texturate
  7. thumb_Pierre_Frey
  8. Porta_Romana-thumb

interviu de Sonia Ionescu – #SheDoer – Cristina Zelmat

Când treci pragul acestei vile superbe, ai senzația ca pășești într-o altă lume, desprinsă parcă din flamboaiantul oraș al luminilor, Paris. Aceasta a fost și dorința proprietarilor, un cuplu de oameni de afaceri din București, care sunt la a doua colaborare cu echipa La Maison.

Parerea noastra este ca evolutia designului interior continua si nu lasa obligatoriu traditia in urma, ci o imbogateste. Citeste noul articol de blog de pe Designist.ro si afla despre cât de mult s-au schimbat și clienții, dar și designul interior din România în ultimii ani.

„Într-un bloc de lux din București, arhitecta Lydia Dalentza împreună cu Cristina Zelmat de la La Maison au transformat un penthouse cu o compartimentare dificilă într-o locuință elegantă și modernă, cu intervenții cosmopolite pline de savoare.”

This short story was inspired by La Maison’s new bedroom & kitchen showroom. If you want to WOW yourself visit their Bucharest showroom located on Blvd. Dacia, nr. 73, 020051, Sector 2.

“În primul rând, ne place să transformăm băile în zone care arată ca o încăpere specială mai degrabă, ca o zona de relaxare, o cameră al cărui scop principal este să te ajute să te simți bine. De aceea, vei găsi în băile noastre ba o zonă de machiaj, ba un pouf, un scaun deosebit sau o cadă care să te facă să te gândești la un spa”, Cristina Zelmat, owner La Maison.

La una din expozitiile din Frankfurt ne-am intalnit si cu Ildikó Boda – lider de portofoliu si redactor sef la Revista Otthon.
Curioasa fiind de tendintele internationale ale designului interior in general si a “bucatariilor pe masura” in special, Ildikó ne-a adresat cateva intrebari.
Astfel, i-am povestit cum un La Cornue devine piesa centrala a unei bucatarii, cum stilul clasic “reinterpretat” al bucatariilor este cel mai popular, dar si cum se folosesc culorile in bucatariile moderne.
Despre La Maison i-am dezvaluit ca lucram in special cu lemn masiv in fabrica proprie.
Dulapurile vitrate si mobilierul robust, sculptat, ce caracterizeaza linia franceza, fiind cele mai cautate.
Din vorba-n vorba a iesit un frumos articol, publicat intr-un numar special pentru bucatarii in Revista Otthon.. Multumim, Ildikó Boda!

In luna august 2017 am avut placerea de a o avea in showroom-ul nostru pe Andreea Balaban. Nu a fost o simpla vizita! Vloggereasa | Bloggereasa Andreea, a avut un photoshooting in showroom-ul La Maison..

O casă care să te îmbie la relaxare și-au dorit gazdele noastre atunci când au construit această vilă superbă, pe care au gândit-o ca pe o locuință secundară, unde să vină alături de copii în weekenduri și vacanțe. Decorul i-a convins să petreacă aici și mai mult timp.

Pianele de gătit La Cornue devin întotdeauna piesele centrale ale bucătăriei, piese de lăsat moștenire, care nu se demodează și care dictează designul întregii încăperi. Sunt produse lucrate cu răbdare, care se creează doar la comandă, care pot fi personalizate cu nuanțele și finisajele fiecărei game și care sunt și pe gustul cunoscătorilor în ale gătitului, dar și pe cel al bucătarilor începători, pentru că oferă și inspirație, și ajutor în egală măsură!

O schimbare radicală de stil și-au dorit proprietarii acestei case elegante atunci când s-au mutat aici dintr-un apartament modern. Încă de la prima vedere au conștientizat care este potențialul vilei interbelice, căreia i-au redat strălucirea în urma unei renovări minuțioase.

Mereu o sursa de inspiratie, Ana Morodan ne bucura cu un articol in care prezinta cele cinci lectii invatate de-a lungul vizitelor ei in showroomul nostru! Multumim Ana Morodan!

Bucatariile marca La Maison sunt realizate din lemn masiv, in atelierul propriu de la noi din tara. La Maison asigura servicii complete: proiectare, fabricare si montaj.
Asigura-te de acest lucru si viziteaza showroomul La Maison din Bd. Dacia nr. 73!

Atunci cand conturati un ambient in nuante luminoase si mizati pe un numar restrans de culori, este bine sa interveniti cu accente de culoare, astfel incat sa fie unul vibrant si sa evitati monotonia.

Pentru La Maison a fost o provocare frumoasa. In acest proiect au intervenit nu doar cu piese elegante ce poarta semnaturi ale unor brand-uri frantuzesti de renume, precum Mis en Demeure, Grange, Signature, ci si cu piese personalizate, achizitionate de la companii care au facut istorie in designul interior, precum: Marie’s Corner, Guadarte, Ralph Lauren si Designers Guild.

Click pentru a citi articolul 5 branduri de traditie care iti fac bucataria nu doar perfecta… in format pdf:
5 branduri de traditie care iti fac bucataria nu doar perfecta…

Te initiem in topul celor 5 producatori mondiali, a caror traditie depaseste, aproape majoritar, un secol, iar experienta arata ca produsele lor rezista cel putin o viata. Mai au un lucru in comun, pe langa calitatea ireprosabila a manufacturii, sunt toate aduse in Bucuresti de La Maison – Decorateur D’Interieur…

Despre apartament:
Unde se afla: in centrul Bucurestiului, intr-un bloc relativ nou, amplasat pe o strada linistita, cu acces rapid catre
cateva puncte importante ale orasului.
Locatar: o doamna incantatoare, cu un simt estetic rafinat si cultivat, care calatoreste foarte mult si care este avida de nou
si frumos.
Detalii de efect: gazda noastra a ales piese de mobilier usor de contextualizat in orice tip de interior, astfel incat
sa poata lua cu ea piesele atat de dragi atunci cand se va muta intr-o noua casa (aici locuieste cu chirie).
Amenajare: degajata si eleganta, cu zone bine definite, care comunica armonios datorita cromaticii unitare.

La Maison a fost iarasi gazda unor personaje de seama.
De aceasta data, alaturi de cele doua fetite, Florin si Cristina Dumitrescu ne-au incantat cu prezenta si ne-au impartasit cateva secrete din viata lor intr-un pictorial de poveste, in exclusivitate pentru VIVA.
Pentru a citi articolul in format pdf va rugam accesati: Pictorial Florin si Cristina Dumitrescu!

Mihai Petre ne-a facut o vizita de craciun insotit de cele mai importante persoane din viata lui: Elvira si Catinca,
alaturi de echipa VIVA.
Pentru a citi articolul in format pdf va rugam accesati: Cover Story Viva – Mihai Petre – La Maison!