Designerul de top Tricia Guild

Designerul de top Tricia Guild ii explica lui Christopher Middleton cum un interior inspirat te poate ajuta in vanzarea locuintei.

Este oficial. Niciodata in istoria Marii Britanii nu a fost mai greu sa incerci sa-ti vinzi locuinta la pretul stabilit.

Conform ultimului raport realizat de Institutul National de Economie si Cercetare Sociala, preturile proprietatilor vor scadea cu 4,5% in 2014 si cu 10,5% pana la sfarsitul anului 2015. Aceasta va fi cea mai lunga perioada de scadere a preturilor in cadrul proprietatilor.

In mod clar, in lunile urmatoare, va fi nevoie de un alt mod de gandire pentru a convinge cumparatorul sa-si achizitioneze o locuinta. Deci, ce trebuie facut pentru a schimba mentalitatea cumparatorului?

Mai pe scurt, cum poti convinge pe cineva sa se “indragosteasca” de propria locuinta? Ei bine, cine stie mai bine decat Tricia Guild? Afacerea ei, numita Designers Guild, si-a inceput activitatea intr-un mic magazin din Londra, in 1970. Astazi, ea are o afacere de milioane, cu un public tinta din intreaga lume.

Tricia are proiecte de design de mare amploare, de la penthouse-uri pana la proprietati pe malul lacului. Secretul pentru obtinerea aprecierii cumparatorului nu consta in alegerea unor culori inofensive, ci in gasirea unor solutii inovative conform necesitatilor si personalitatii clientului.

Nu este nimic mai incitant decat amenajarea propriei locuinte, in stilul tau caracteristic.

1 Ia atitudine

Cred ca este foarte important atunci cand creezi un stil pentru propria locuinta, sa iei in calcul aspiratiile tale si nu temerile pe care lei ai. Am auzit de foarte multe ori spunandu-se: “ Oh, eu nu as indrazni sa folosesc o astfel de culoare, mai bine optez pentru un bej simplu!”.

2 Camufleaza defectele

Daca o camera are tavane joase, opteaza pentru un mobilier cat mai putin. De asemenea, mesele de sticla iti vor da iluzia unui spatiu mai mare si mai inalt.

3 Foloeste grinzile

Daca ai o casa decorata in stilul Tudor, vopseste spatiul dintre grinzi intr-o nuanta calda, de exemplu roz. Ofera flexibilitate si o stare de calm.

4 Nu te limita la o perioada

Unui interior modern ii poti oferi o nota suplimentara de individualitare prin adaugarea unor accente antice.

5 Calatoreste mai mult

Daca esti in cautare de inspiratie, calatoreste! Eu mereu am idei, si nu doar atunci cand merg in Italia, ci si la opere de teatru, muzee.

6 Da o sansa holurilor

Ele pot fi vopsite in culori mate si amenajate conform propriei personalitati.

7 Renunta la clisee

Daca vrei sa vinzi un apartament de dimensiuni mai mici, nu pune o canapea de piele neagra in mijloc. Nu este doar un cliseu, dar aceasta domina spatiul si creeaza o atmosfera grea, neplacuta.

8 Scoate interiorul afara

Este tot o parte a casei. O modalitate buna de a construi un extra spatiu in aer liber, prin ridicarea unui simplu cadru din metal.

9 Adu exteriorul inauntru

Poti utiliza un tapet cu nuante vii, galben sau verde pentru a fi pus intr-o camera cu vedere la gradina.

10 Indrazneste sa renunti

Daca ai o canapea sau o piesa de mobilier care nu se potriveste, renunta la ea. Atunci cand vine vorba de amenajarea locuintei intr-un mod cat mai placut nu face rabat de la calitate si lucrurile care cu adevarat conteaza.

Be bold!
„Nu este nimic mai incitant decat amenajarea propriei locuinte, in stilul tau caracteristic.”
Don't be agist | Get out more!
Bring the Outdoors Indoors

Accesorii de interior

Pentru evolutia stilurilor La Maison

Puteti achizitiona direct accesorii pentru completarea interioarelor dvs direct de pe site-ul La Boutique.


A La Maison

Intra in magazinul online