mobilier la comanda proiect design restaurant La Vitrine
Restaurant (La vitrine)

La Vitrine este un loc stilat, rafinat, genul de restaurant in care nu ajungi din greseala, ci pe care il alegi cu grija. Cand vine vorba de design-ul interior,  stilul industrial se impleteste perfect cu cel clasic; fara a simti unde se termina unul si incepe celalalt. Bleu-ul scaunelor intalneste negrul industrial al bucatariei deschise, lemnul intalneste fierul si tot asa; fiecare element se imbina firesc cu celalalt, complimentandu-se reciproc.

Piesele de mobilier la comanda au completat perfect aspectul de industrial dorit!

Designul minimalist cu accente turcoaz, lumina calda si naturala, atmosfera de lounge si privelistea incantatoare a lacului, fac din acest restaurant un loc perfect pentru a petrece timpul liber.

Citeste mai mult

Stilul industrial reprezinta o viziune avangardista si deopotriva nonconformista asupra abordarii unui interior. Stilul industrial intriga prin fatetele sale diferite, in sensul ca unora acest stil le poate parea rece, altora sobru si masculin; unii il considera ofertant si versatil, iar altii interesant si contemporan.

Piesele cu linii simple, cu un design de factura scandinava se potrivesc foarte bine intr-un astfel de context. Metalul cat mai brut finisat, dar si lemnul invechit vor fi un tandem de succes pentru astfel de interioare; cum este si cazul meselor din acest proiect.

Articolele de mobilier la comanda a fost din nou una dintre alegerile perfecte ale proprietarilor, deoarece au avut posibilitatea de a le crea exact cum si-au dorit! Scaunele, mesele, bucataria deschisa, borcanele de sticla cu condimente si nu numai, zona de lounge cu semineu, lustrele, aplicele… Toate fac ca acest restaurant sa fie un loc cu adevarat deosebit!

Cu cat corpurile de iluminat au linii mai simple, cu atat sunt mai potrivite. Nu a fost nevoie de lumina in exces, jocul de umbre si reflexii difuze au accentuat atmosfera de amenajarea industriala. De altfel restaurantul chiar pare o vitrina deoarece are vedere catre lac (lacul Tei mai exact), de aici si numele ales.

Un proiect drag noua si un loc cu adevarat deosebit!

Seen it, Loved it, Share it

Pentru mai multe informatii despre proiectul Restaurant (La vitrine) - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
Articol visuell.ro - La Vitrine Restaurant