Penthouse central - Mobilier la comanda - Proiect & Design La Maison
Apartament rezidential (Central)

Brand-uri de renume, piese de mobilier la comanda, alaturi de Echipa La Maison au dat viata acestui Penthouse.

Cu putin timp in urma echipa noastra a terminat amenajarea unui penthouse din centrul Bucurestiului. Articolele de mobilier la comanda au completat tabloul, dar marea provocare a acestui proiect a reprezentat-o reconfigurarea totala a interiorului.

S-au creat doua zone distincte: una de zi, ce cuprinde living, dining, bucatarie si una de seara, respectiv cele trei dormitoare, fiecare deservite de baia lor. Livingul are deschidere catre terasa, iar peretele mare vitrat care da spre exterior, mareste vizual spatiul.

In living, accesoriile Designers Guild se imbina minunat cu mobilierul creand un decor fantastic.

Citeste mai mult

Deoarece s-a dorit ca intreg spatiul sa fie unul deschis, separarea dintre dining si bucatarie a fost realizata printr-un perete jumatate plin si jumatate format din doua usi vitrate. Au rezultat astfel modele extrem de interesante, precum dulapul pentru pahare, realizat intr-o nisa obisnuita sau mobilierul de bucatarie, ce are compartimentari speciale pentru cele trebuincioase.

Din bucatarie nu puteau lipsi masina de gatit La Cornue, vesela Gien si vasele de gatit Mauviel. Mobilierul din bucatarie este un mobilier la comanda si a fost realizat de 3 m inaltime. Pasionati de gatit, propietarii au optat pentru o masina de gatit La Cornue pe care au ales-o intr-un finisaj inox, care sa rezoneze cromatic cu restul casei. La Cornue ofera posibilitatea sa iti alegi ce culoare doresti, pe care sa o asortezi bucatariei mult visate.

Pentru a incalzi atmosfera din dormitor am folosit texturi de lemn pentru noptierele Mis En Demeure. Noptierele, tapetul multicolor si lenjeriile din bumbac egiptean, dau o nota excelenta incaperii. Tot in dormitorul matrimonial s-a realizat un dressing pe comanda, in fabrica noastra, intr-o nuanta placuta de gri perlat.
Nina Ricci si Alexandre Turpault au castigat, acestia oferind un stil francez in fiecare baie. Pentru a nu parasi aceasta nota, produsele de baie si ingrijire de la Compagnie de Provence sunt nelipsite.

Seen it, Loved it, Share it

Pentru mai multe informatii despre proiectul Apartament rezidential (Central) - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
Cum am transformat un penthouse imens intr-un camin primitor