Apartament Nordului - Mobilier la comanda - Proiect & Design La Maison
Apartament rezidential (Nordului)

Am intrebat-o pe proprietara acestui apartament cum isi doreste sa fie caminul ei?

Raspunsul ei nu ne-a surprins deoarece personalitatea, eleganta si deopotriva latura feminina a gazdei noastre ne-a dat anumite indicii asupra a ceea ce urmeaza sa conturam in acel spatiu. Si-a dorit un camin colorat, dar intr-o maniera diafana si in care sa se regaseasca la sfarsitul unei zi de lucru.

Faptul ca am putut sa ne jucam cu culori vii a fost pentru noi o premiera incantatoare. Acest lucru ne-a motivat sa transformam un micut apartament intr-un univers feminin, cu tuse delicate. Mare parte din piese sunt mobilier la comanda, deoarece au fost realizate in culorile si dimensiunile dorite de clienta.

Citeste mai mult

De indata ce am pasit in acest apartament, am simtit nevoia de mai multa lumina si nu ne referim la cea electrica.

In zona de dining am reluat aceleasi culori pe care le-am inserat in detaliile de la scaune. Scaunele si masa au fost comandate de la furnizorul nostru Mis en Demeure si dau un aspect placut intregului living. Si fotoliul si lustra au fost comandate tot de la Mis en Demeure, in tonuri potrivite amenajarii. Masuta de cafea si barul au fost comandate tocmai pentru a reintregi tabloul.

In dormitor tablia de pat este mobilier la comanda, realizat la noi in fabrica. Tesatura tabliei de pat este de la Sanderson, iar pentru somiera s-a folosit tesatura de la Harlequin. La pernele pentru decor s-a folosit tesatura de la Designers Guild, o tesatura moale si placuta la atingere.

Apartamentul a fost supus unui facelift debordant iar melanjul de linii clasicesi moderne, de tonuri tari s delicate a fost reteta de succes pentru acest camin stilat.

Va asteptam si pe blog pentru mai multe informatii despre acest proiect.

Seen it, Loved it, Share it

Pentru mai multe informatii despre proiectul Apartament rezidential (Nordului) - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
Fericirea este traita in culori