mobilier la comanda proiect & design La Maison - Apartament rezidential Radauti Grange
Apartament rezidential (Radauti)

In acest apartament am reusit sa transformam cateva elemente arhitectonice masive in unele sarmante, menite sa completeze decorul armonios gandit.

Zona de zi a fost gandita ca un open space. Pentru a face un cadru cat mai primitor, am amplasat un semineu, astfel incat sa poata fi admirat din orice punct al incaperii. Tapetul de pe peretele pe care a fost amplasat semineul este din colectia Harlequin.

Citeste mai mult

Variatiunile pe tonuri pastelate imprima zonei de living un plus de eleganta. Daca optezi pentru o gama cromatica pastelata, este bine sa folosesti mai mult de doua nuante, astfel incat interiorul sa fie unul vivant. Compozitia din living atrage atentia prin detaliile feminine. Consola din lemn de cires patinat are un look sculptural. Canapelele Canapelele sunt din lemn de cires Chelsea cu tapiterie textila.
Dinningul simplu, dar de o eleganta atemporala, a fost amenajat strategic in dreptul unei ferestre de mansarda.
Bucataria este invaluita in lumina naturala, care sporeste senzatia de spatialitate. Este util sa stii ca in cazul unei bucatarii deschise catre living sau dinning, este preferabil sa optezi pentru electrocasnice cu forme simple, in nuante neutre, astfel sa obtii un look armonios in zona de zi.

In dormitorul matrimonial am optat pentru un tapet cu design etno, de la Elitis si o tablie de pat spectaculoasa. Accentele grafice cu o geometrie variata, anima decorul cald al camerei matrimoniale.

In camera fetitei, au fost folosite nuante vesele din abundenta, rezultatul fiind extrem de placut. Decorul a fost realizat astfel incat sa fie usor de adaptat pe masura ce fetita va creste. Finisarea unui singur perete cu tapet bogat ornamentat este o varianta de luat in seama mai ales in incaperile cu dimensiuni reduse sau care nu sunt corespunzator iluminate.

Pentru o scenografie de impact adu in baie, daca spatiul iti permite, o piesa de mobilier cu un design inedit. In cazul de fata am optat pentru un taburet foarte comod.

Seen it, Loved it, Share it

Pentru mai multe informatii despre proiectul Apartament rezidential (Radauti) - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
Locuinta unei familii tinere, eleganta si cosy