mobilier la comanda proiect & design La Maison apartament Dorobanti Bucuresti
Apartament rezidential (Dorobanti II)

Calatoriile prin lume si dorinta proprietarilor de a avea o casa la care sa se intoarca cu drag dupa orele de lucru, ne-au dat tematica acestei amenajari, pe care am gandit-o eleganta si primitoare.

Primele schimburi de pareri cu proprietarii au avut in prim-plan cateva piese de mobilier pe care si le doreau foarte mult si pe care le vazusera in calatoriile in afara tarii; dar si in paginile unor reviste. I-am intrebat in ce context vor sa le plaseze si astfel am inceput impreuna sa brodam in jurul obiectelor dorite, un potential decor.

Citeste mai mult

Deoarece au vrut un camin cat mai aerisit, am decis ca la nivelul peretilor si plafoanelor albul sa fie culoarea dominanta. Pentru pardoseli ne-am orientat catre tonuri de crem, care completeaza perfect aspectul camerelor.

Apartamentul beneficiaza de suprafete vitrate mari. Am exploatat acest atu intr-o maniera artistica. Am montat draperii bogate, care filtreaza lumina in nuante felurite; iar in timpul zilei incadreaza si decoreaza ferestrele ample. Pentru draperiile si covorul din dormitor am ales sa folosim lila. Aceasta nuanta se spune ca este culoarea regilor, a romantismului si emotiilor!

Indispensabil pentru orice locuinta, dressing-ul este incaperea unde incep zilele perfecte! Proprietarii si-au dorit un dressing care sa nu fie aglomerat! Au dorit sa isi pastreze in ordine toate piesele vestimentare, incaltarile si diversele accesorii. Din acest motiv am apelat la finisaje elegante si lumini atent plasate.

Dressing-ul este o piesa de mobilier la comanda, realizat exact asa cum si-au dorit proprietarii.

Amenajarea unei bai este un lucru mult mai complex, deoarece baia trebuie sa poata fi folosita cat mai eficient. Gazdele noastre au ales un mobilier elegant, cu forme compacte si cu un design atractiv. Baia acum te duce cu ideea ca te afli intr-o camera de relaxare, nu intr-o baie obisnuita. Gresia, faianta si obiectele sanitare au culori deschise ce se completeaza reciproc si creaza un tot unitar simplu, frumos si elegant.

Articolele de mobilier la comanda si accesoriile alese cu atentie, au condus la realizarea unui proiect spectaculos!


Seen it, Loved it, Share it