La una din expozitiile din Frankfurt ne-am intalnit si cu Ildikó Boda – lider de portofoliu si redactor sef la Revista Otthon.
Curioasa fiind de tendintele internationale ale designului interior in general si a “bucatariilor pe masura” in special, Ildikó ne-a adresat cateva intrebari.
Astfel, i-am povestit cum un La Cornue devine piesa centrala a unei bucatarii, cum stilul clasic “reinterpretat” al bucatariilor este cel mai popular, dar si cum se folosesc culorile in bucatariile moderne.
Despre La Maison i-am dezvaluit ca lucram in special cu lemn masiv in fabrica proprie.
Dulapurile vitrate si mobilierul robust, sculptat, ce caracterizeaza linia franceza, fiind cele mai cautate.
Din vorba-n vorba a iesit un frumos articol, publicat intr-un numar special pentru bucatarii in Revista Otthon.. Multumim, Ildikó Boda!
Click pentru a citi articolul Otthon – Octombrie 2017 in format pdf:
Bucatarii la Comanda - Revista OTTHON