1. shepel-thumb
  2. de Gournay - Artizanii nostri sunt artisti
  3. Collinet - Simbolul excelentei franceze - Experienta & Profesionalism
  4. Baker - vorbeste pe limba stilului
  5. La Cornue - Perfectiune gastronomica
  6. Designers Guild - tapete eclectice, simplu texturate
  7. thumb_Pierre_Frey
  8. Porta_Romana-thumb

Fie că este vorba despre o familie cu mai mulți copii sau de un cuplu tânăr, există un numitor comun: cu toții petrec foarte mult timp în bucătărie! Cel mai important lucru este ca bucătăria să fie un spațiu în care toată lumea se simte bine, indiferent de vârstă, un spațiu în care se pot desfășura diverse activități, între care bineînțeles gătitul și servirea mesei, dar și joaca și lucrul de acasă. Echipa La Maison are o experiență de peste 10 ani și realizează mobilă de bucătărie la comandă ce se integrează perfect în interiorul caselor de toate tipurile.

Cărțile tale preferate au nevoie de un spațiu pe măsură! Fie că preferi o bibliotecă pe tot peretele, una clasică, una minimalistă sau că dorești să combini lectura cu televizorul, noi îți putem crea biblioteca la comandă, exact așa cum ai visat. La Maison produce mobilă la comandă, de cea mai înaltă calitate și în orice configurație, tocmai pentru a se potrivi perfect în interiorul oricărei încăperi!

Dressing-ul a detronat în ultimii ani șifonierele și dulapurile clasice, devenind un spațiu preferat al doamnelor, domnișoarelor, dar și a gentlemanilor. Fiind definit prin eleganță și funcționalitate, dressing-ul cuprinde spații bine delimitate, special concepute pentru fiecare piesă vestimentară, accesoriu sau obiect de îngrijire și înfrumusețare. Indispensabil pentru orice locuință, dressing-ul este încăperea unde zilele perfecte încep, iar La Maison îți poate realiza mobila la comanda, exact așa cum îți dorești!

Cu toții avem nevoie de o oază de relaxare, un spațiu în care tot stresul cotidian și toate gândurile rele zboară undeva în necunoscut. Noi considerăm că acest loc este baia, și tocmai de aceea noi creăm mobila la comanda, care să îți ofere spațiu pentru toate lucrurile de care ai nevoie pentru a te relaxa, dar și cele mai practice soluții de organizare, învăluite într-un farmec eclectic. Astfel, mobila de baie la comanda îți oferă posibilitatea să alegi exact unde pui prosopul preferat sau spumantul de baie.

Fiecare persoană sau familie își exprimă personalitatea în primul rând prin casa în care locuiește, spațiu care abundă de mici detalii interesante, demne de admirat. Pentru a vă ajuta să vă exprimați liber, am creat secțiunea de „Diverse”, unde gasiți mai multe piese de mobilier la comanda. Acum puteți construi cu usurință un colțisor de rai la fereastra din sufragerie, o camera de copil desprinsă din basm, un birou eclectic sau, de ce nu, un bar clasic masculin. La Maison se asigură că mobila la comandă se va integra perfect cu locuința sau spațiul ce urmează a fi amenajat.