La Maison & Ioana Uretu – Create Beauty

La Maison & Ioana Uretu

– Create Beauty –
 

Ioana Uretu CREATES BEAUTY în casele decorate de “La Maison” Pentru că „Joie de vivre a la francaise” include, pe lângă arta eleganței, și arta florală, suntem încântați să anunțăm colaborarea cu Ioana Uretu, artist floral creator de frumos. Cu ajutorul ei invităm natura în casele decorate de “La Maison” și te ajutăm să-ți decorezi spațiul cu aranjamente florale sublime.
Designer floral, dar și owner al unui atelier très chic din București (Cărți, Dulciuri și Flori), Ioana aduce eleganță, culoare, poveste prin tot ceea ce face.
Dacă o întrebam care este meseria ei, ne raspunde simplu: I CREATE BEAUTY!
Se inspiră din natură, adevărata frumusețe a celei mai frumoase „case” în care trăim: apa, plante, râuri, nisip, ramuri, copaci, abundență, divin.

Te invităm să descoperi câteva dintre decorațiunile realizate de Ioana (Foto credit: Ioana Porav)Ioana Uretu crează aranjamente florale de mai bine de 7 ani, iar experiența ei înseamnă, pe scurt, pasiune. Iar mai în detaliu:

  • În 2013 a creat “Cărți, Dulciuri și Flori”
  • Timp de 2 ani a fost mentor DallesGO pentru cursurile “Design Floral”
  • Ține workshop-uri florale de grup sau private
  • Organizează retreat-uri florale internaționale, în locații inedite
  • (vezi Franța – Chateau Saint Georges, Grasse) unde predă Tainele Florilor
  • Continuă să studieze arta florilor, participă la cursuri și obține certificări precum cele mai recente Tulipina – “Kiana Underwood” și “Ariella Chezar”.

Dacă optezi pentru decorarea casei cu mobilierul “La Maison”, te invităm să o primești pe Ioana cu brațele pline de flori și culoare în casa ta. Vei putea alege un abonament cu frecvența dorită ce include aranjamente florale, sfaturi despre îngrijirea florilor și a decorațiunilor, dar și sugestii despre decorul mesei în funcție de ocazie.

0747.776.655
office@cartidulciurisiflori.ro
Str. Tudor Stefan, nr 60
(Floreasca), sector 1, Bucuresti
www.cartidulciurisiflori.ro